hem marinan sportfiske kontakt

 

Karta över området

 

Handla


I Torhallen, ca en km från Sandhamn, handlar ni livsmedel. Torhallen är en välsorterad ICA Nära samt utlämningsställe för Systembolaget.
www.ica.se/nara/torhallen

 

 

 

 

Glaskällaren i Torhamn är ett trevligt besöksmål. Här hittar ni ett stort utbud av glas och porslin passande till såväl vardag som fest.

www.glaskallaren.se

 


 

 Sugna på bygdens bästa honung? Besök Kjell och Blekinge Kust & Skärgårdshonung med såväl naturell som smaksatt honung samt ett urval av andra honungsbaserade produkter, till exempel honungssenap!

www.bkshonung.se

 

 


Längs med kustvägen mellan Torhamn och Kristianopel finns ytterligare ett antal trevliga ställen att besöka. Be oss om en broschyr med karta! Eller besök Kustvägen Sydosts hemsida.

 

 

 

Äta

Sail Inn vid marinan serverar bl a goda fiskrätter, mjukglass och gott kaffe. Torhamns Pizzeria serverar även sallader och diverse andra rätter, ca en km från Sandhamn.

I Torhamns hamn ligger Cafe Måsen och tar ni er norrut, till Kristianopel, kan ni äta på Gästgiveriet och Pålsgården eller fika på Café Sött&Salt vid hamnen.

 

 

 

 

Bada

 

Mysiga badplatser finns i Torhamn och Gisslevik, ca 1,5 km från Sandhamn.

 

 

 

 

Torhamns Hamn

En liten mysig hamn på insidan av Torhamns udde. Här hittar ni, utöver Café Måsen, också skärgårdtrafiken som tar er till öarna i Torhamnsskärgården (om ni inte föredrar att åka med de coola grabbarna på Sandhamn Marine, förstås!).

 

 

 

 

Fiska

 

Blekinges skärgård bjuder på ett fantastiskt fiske.
Läs mer på http://fiske.sandhamnmarine.se

 

 

 

Dyka

 

Södra Östersjön bjuder på spännande vrakdykning. Från hamnen i Sandhamn utgår Unique Diving. Här finns också möjlighet att fylla luft.

 

Unique Diving

 

 

 

Cykla


Följ den vackra kustvägen mellan Torhamn och Kristianopel eller njut av alla småvägar på Torhamnshalvön. Vi har cyklar att låna ut utan kostnad!
 

Vandra

I närområdet finns flera möjligheter till naturupplevelser via stigar och gamla körvägar. Här finns också flera naturreservat med utmärkta vandringsleder.

 

 

 

Upptäck historien


På Torhamnshalvön finns en rad olika historiska lämningar. Vi har en mycket duktig guide som kan ta er med på en färd långt tillbaka i tiden!

 

 

 

 

 


 

 

 

Torhallen.jpg

 

Glaskllaren.jpg

 

Honung.jpg

 

 

Pizza.jpg

Bada.jpg

 

Torhamn1.JPG

 

 

Kevin.jpg

 

 

dykning.jpg

 

 

cykla.png

 

 

 

historia.png