hem marinan sportfiske kontakt
hamn2.png
 

Torhamnshalvön har mycket vacker natur och en hel del spännande besöksmål. Se mer under Att göra.

 

Sandhamn Marine arrenderar gästhamnen av Karlskrona kommun som också bestämmer gästhamnsavgiften. För 2018 är den 175 kr per dygn för båtar som är max 12 meter. Båtar mellan 12 meter och 15 meter kostar 240 kr och båtar över 15 meter kostar 21 kr per meter. Avgiften för elanslutning är 30 kr per dygn.

 

Alla priser är inklusive moms.

 

Ni kan betala med kort, swish eller kontanter. Vi har också betal-appen GoMarina och en kortautomat för betalning då hamnkontoret är obemannat.

 

Har ni större båt eller behöver assistans så ring oss:

0766-101010


 

Sandhamns hamn byggdes som fiskehamn i slutet av 1950-talet. Hamnen ligger väl skyddad i Sandhamnsviken, i Torhamn, längst söderut på ostkusten i vackra Blekinge. Inseglingen är mycket enkel och fyrbelyst. Hamnen har tre stora kajer varav den innersta är gästhamn och de två yttersta avsedda för fiskebåtar. Djupet är mellan två och fyra meter. Vi har diesel och på kajen finns el och färskvatten. Förtöjning sker långsides. Vi är för det mesta på plats och assisterar!

 

Gästhamnskontoret finns i vår huvudbyggnad i kajens förlängning. Här finns också restaurang & café och gästhamnsservice med toaletter och duschar samt tvättstuga. I vår butik kan ni handla båttillbehör och vår verkstad tar hand om eventuella problem med båten. Vi har också cyklar som ni lånar fritt, dessa står på kajen och självklart har vi trådslöst Internet! Är det något annat vi kan hjälpa till med så brukar det lösa sig.

 


hamn1.png